2019-2020学年北师大版高中英语选修8练习学案:Unit 23 课时跟踪练(三) Lesson 2 & Lesson 3 — Prereading
2019-2020学年北师大版高中英语选修8练习学案:Unit 23  课时跟踪练(三)  Lesson 2 & Lesson 3 — Prereading第4页

  home free." Amazingly, it worked. Her website was visited by more than a million people. Although most donors just gave a few dollars, one generous donor sent $1,000. She was on TV and in newspapers and magazines. She was offered a book deal and a movie contract. And of course, she was able to pay off her credit card debt. She also sold her designer clothes on eBay. In her closet, where the Gucci purses once sat, Karyn keeps all the letters that people have sent her.

  It's hard to understand why so many people helped a total stranger pay off her huge credit card bill. Karyn explains, "I was just honest about what happened; I didn't make up some sob story (悲伤的故事) about saving the world." Her donors think it's funny and original, and view it less as a charity than as an entertainment site. Imitators have appeared all over the Internet, some with extremely selfish requests for things like a BMW or a house.

  Actually, Karyn was not the first person to put up a website asking strangers for money. The practice has a name:"cyber­begging." Most sites receive little traffic and even less cash. Karyn also had thousands of enemies and critics. People sent her hate mail and scolded (斥责) her on websites. Karyn says she never let this anger bother her. "They are probably jealous (嫉妒的) they didn't think of it," she explains.

  

  9.Why was Karyn in financial trouble?

  A.She lost her job.

  B.Her business failed.

  C.She spent too much money.

  D.Her bank account was stolen.

  解析:选C 细节理解题。由第一段的"She ... earned $900 a week, and had a closetful of designer labels like Gucci and Louis Vuitton. But she also had a $20,221.40 credit card bill and an empty bank account"可知,Karyn是因为花了太多的钱买奢侈品而陷入经济麻烦。

  10.After building a website, Karyn ________.

  A.became very famous

  B.decided to make a movie

  C.devoted herself to charity

  D.started a fashion magazine

  解析:选A 推理判断题。由第二段可知,建立乞讨网站后,Karyn不仅筹集了足够的资金偿还她的欠债,而且还受到媒体的关注,甚至还得到出书和拍电影的邀约,由此可知她出名了。

  11.Why did so many people respond positively to Karyn's website?

  A.They were moved by Karyn's story.

B.They thought it was very interesting.